Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

The LushDreams

LushDreams varumärke skapades med en sak i sikte, att revolutionera människors sätt att sova, För alltid.

Vi tror att sömn är en av de viktigaste sakerna i livet, och den är ofta en av de minst förstådda. Människor vet ofta inte hur man optimerar sin sömn, något som kan öppna upp för en föryngrande sömn på en helt annan nivå. Enligt forskningen ägnar vi ungefär en tredjedel av våra liv åt att sova. För något som är så viktigt och centralt för oss, borde vi inte investera i det efter vad det är.

Vi på LushDreams känner ett personligt ansvar för att skapa produkter i sovnischen som kan optimera sömnen. Vi känner att det är vår plikt att informera, utbilda och inspirera andra att vidta åtgärder genom att investera i sin sömn.

Vi gör detta genom att släppa högkvalitativa produkter som kan komma till nytta för alla. Vi strävar dessutom så mycket som möjligt efter att utbilda och informera människor om sömn.

Vi tror helt klart på att ”lyckan går att nå genom en natts skön sömn”, och vi ser det som vårt uppdrag att göra alla våra kunder extremt lyckliga, eller se till att de får sina pengar tillbaka. Vi vet att hälsosam sömn kan hjälpa mot sådant som stress, ångest och depression, och vill därför även förbättra människors psykiska hälsa och allmänna välbefinnande.

Vi ser som vårt uppdrag att förändra hur människor sover, till det bättre. Vi kan uppnå detta genom att nå ut med våra produkter till så många människor där ute som möjligt.

Vi bjuder in dig på den resan.

För mer information, kontakta oss på info@lushdreams.se

Sök

z