Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Återbetalningspolicy

När du handlar hos LushDream, har du 30 dagars ångerrätt, då du kan meddela oss att du ångrar köpet och därefter returnerar varan till oss. Ångerrätten löper från den dag du mottagit varan.

Om fristen går ut på en helgdag, lördag, söndag, julafton eller nyårsafton förlängs fristen till nästkommande vardag. För att göra ångerrätten gällande, ska du på ett tydligt sätt meddela oss det via e-post inom 30 dagar från mottagandet av varan.

Du får efter mottagandet endast hantera varorna på ett sätt som gör att du kan fastslå varornas art, egenskaper och det sätt de fungerar på. Du ansvarar för eventuell försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastslå varans art, egenskaper och det sätt den fungerar på.

Med andra ord – Varen kan provas på samma sätt som om du skulle prova den i en fysisk butik. Om varan är provad, utöver vad som beskrivits ovan, betraktar vi den som "använd", vilket innebär att du vid ånger av köpet endast får en liten eller ingen del av köpesumman i retur, beroende på varans handelsmässiga värde.

Vi anser använda varor som utan handelsvärde. När det handlar om en ren returvara/bytesvara, kommer utgiften för returneringen tillfalla dig - vi betalar i gengäld för att den nya varan skickas till dig igen. Du bär ansvaret för varan från varans leverans och vid returnering ansvarar du för att varan är ordentligt inpackad.

Du kan inte ångra genom att bara neka mottagande av varan utan att samtidigt ge oss ett tydligt meddelande om detta.

För mer information, kontakta oss på info@lushdreams.se

Sök

z