Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Vetenskapen bakom sömn: Hur Lushdream™ kan hjälpa dig

  • 3 min read

Vetenskapen bakom sömn: Hur Lushdream™ kan hjälpa dig

Vetenskapen bakom sömn

Hej där drömmare, låt oss prata om någonting allvarligt... visste du att vi sover en tredjedel av våra liv? Vi snackar om 8 timmar om dygnet, och i snitt 229,961 timmar under en livstid. Det är EN HEL DEL sömn! Sömn är extremt viktigt för vår dagliga psykiska hälsa. Utan tillräcklig vila börjar kroppen stänga ner. Dåliga sömnvanor leder till problem med minnet och koncentrationen, humörsvängningar, nedsatt immunförsvar, viktuppgång, låg sexlust samt ökad risk för hjärtsjukdomar och diabetes. Kort sagt BEHÖVER din kropp sömn på samma sätt som den överlever på syre, näring och vatten.

Med tanke på hur viktig sömnen är för ett långt och hälsosamt liv, hur kommer det sig att vi så lättvindigt kan köra en all-nighter eller strunta i att sova ordentligt? Om du inte sover tillräckligt många timmar för att balansera din sömnrutin, eller om du känner att du inte sover djupt nog, så är din sovplats en av de första platserna du borde undersöka.

Kolla in våra tre favoritprodukter som främjar djup, avslappnande och god sömn, så att du kan vakna upp som ny:

1. Lushdream™ Smart Kudde

Vi har investerat åratal av forskning för att producera den ultimata kudden som hjälper dig att sova gott genom hela natten. En hälsosam sovställning är en av de mest förbisedda sakerna när det kommer till dålig sömn. Med Lushdream™ Smart Kudde kan du äntligen säga adjö till orolig sömn, jobbig huvudvärk, smärta i kroppen och allmän stelhet. Eftersom vi designat kudden på ett unikt sätt så får både nacke och huvud stöd för att ligga i en optimal position. På så sätt avlastas trycket från känsliga leder, och ryggraden justeras för att få den djupaste och mest avslappnande sömnen som du haft på åratal.

Lushdream™ Smart Kudde

2. Lushdream™ Knäkudde

Behöver du lindra smärta och stelhet från ischias, ländrygg eller höft? En av de främsta anledningarna till att du kan uppleva sömnbrist är dålig ställning när du sover. Vår Lushdream™ Knäkudde hjälper dig justera din ryggrad, dina ben och höfter med sin ergonomiska design som vägrar bli tillplattad över tid! Den här unika och hållbara knäkudden ligger bekvämt mellan dina ben för att ge dig den kraftfulla, uppfriskande och nödvändiga sömnen som din kropp behöver för att överleva.

Lushdream™ Knäkudde

3. Lushdream™ Love Kudde

Den här revolutionerande kuddens design är perfekt för par som tycker om att mysa när de sover. Det är vetenskapligt bevisat att närkontakt med någon som du älskar hjälper mot stress, sänker blodtrycket och hjälper dig att sova bättre. Med det sagt så blir vissa myspositioner obekväma efter ett tag. Med vår Lushdream™ Love Kudde så kommer du att kunna mysa med din favoritperson utan att känna vare sig skuld eller smärta, med vetskapen av att du äntligen hittat en lösning på domningar och jobbiga nackställningar.

Lushdream™ Love Kudde

De här tre specialdesignade kuddarna utgör en utmärkt trio för att få den bästa sömnen någonsin i ditt liv. Köp dina idag för att äntligen få uppleva den djupa och avslappnande sömnen som du gått miste om i åratal. Investera i att förbättra din sömnkvalitet och se hur alla aspekter av ditt liv börjar bli bättre.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Vi vill gärna höra från dig.

Ha en rogivande vecka!

- Teamet på Lushdream™

Sök

z