Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Varför den rätta filten kan utgöra skillnaden mellan bra och dålig sömn

  • 2 min read

Ofta kan det vara svårt att hitta de rätta förhållanden för få en härlig och föryngrande sömn.

Det finns en hel del man egentligen behöver tänka på.

Brukar du frysa eller blir du för varm? Har du några allergier? Har du svårt att koppla av efter en lång dag när du suttit framför det blå ljuset från datorskärmen?

Det är överraskande mycket man måste ta hänsyn till med tanke på att sömnen är den aktivitet vi ägnar en tredjedel av våra liv åt. (Ärligt talat borde vi vara bättre på det.)

Ändå ligger vi ofta sömnlösa på natten eller vaknar på morgonen och känner oss som om vi blivit påkörda av en buss innan morgonkaffet barmhärtigt börjar verka.

Men det måste inte vara så.

Med en enkel sak, som till exempel en filt, kan mycket av det vi ofta kämpar med snabbt lösas så att vi kan sjunka in i en avslappnad och behaglig sömn.

En filt? På riktigt?

Ja, på riktigt.

Lyssna här. Förutom en bekväm kudde är en filt tveklöst något av det bästa du kan investera i för att få en skön sömn.

Att krypa in i en filt kan göra så mycket för att vi ska sova bättre.

I själva verket, bortsett från de där enstaka supermänniskorna som glatt kan sova utan något täcke, skulle de flesta av världens mer normala människor behöva kämpa ganska rejält för att kunna få en blund utan en skön filt att krypa in i.

Så ja, att välja rätt filt är faktiskt ganska viktigt.

Dags att mysa till det

Lushdream™ Chunky Sticka filt

Och det är här Lushdream™ Chunky Sticka filt kommer in i bilden.

Den här filten är lösningen för de flesta vanliga problem, med en 100% allergivänlig mikrofiberblandning så att du slipper känna dig allergisk när du vilar och sover.

Och vad som är ännu bättre, filten är tung också och ger dig den där extra tyngden som du behöver för att känna dig trygg och säker när du ska sova.

Den iögonfallande designen med de stora stickade maskorna innebär att Lushdream™ Chunky Sticka filt inte bara är extremt varm under de kalla vintermånaderna utan också är andningsbar så det inte känns som du drunknar i svett eller inte får luft under den.

Och vad som gör det hela ännu bättre är att den 100% allergivänliga mikrofiberblandningen är så mjuk i kontakt med huden att du börjar undra om du alls rör vid den!

Om du kombinerar denna med våra andra produkter, som till exempel LushDream ™ - Smart Kudde eller Mullbärsilkestråden Sovmask, kommer du snart upptäcka att det aldrig är svårt att få en skön nattsömn.

Sök

z