Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Vakna upp med huvudvärk? Prova vår smarta kudde för att minska morgondimman

  • 2 min read

Ugh, att vakna upp med huvudvärk är förmodligen det näst värsta som kan hända dig när du först vaknar på morgonen (den andra är skräck att upptäcka att det inte finns något kaffe i huset).

Det börjar hela dagen dåligt och ingen gillar att vara i smärta i det ögonblick de vaknar.

I själva verket är det förmodligen förkroppsligandet av vad människor menar när de säger att du har "vaknat på fel sida av sängen."

Så vad är dessa oförskämda små påminnelser om vår egen biologiska bräcklighet och hur kan vi förhindra att de någonsin händer igen? Är det till och med möjligt? Mer till sak, vad orsakar till och med morgonhuvudvärk i första hand?

Svaret kan mycket väl överraska dig.

Hög spänning

Vad vi kallar en morgonhuvudvärk är egentligen något som kallas spänningshuvudvärk.

Spänningshuvudvärk uppstår när kroppen, särskilt i nacken och ryggraden, är i spänt tillstånd under långa perioder.

Detta kan bero på en mängd olika faktorer, men för det mesta är det till stor del ett resultat av överanvändning.

Vanligtvis förekommer spänningshuvudvärk under långa arbetstimmar som sitter vid ett skrivbord eller i ett fordon, på grund av den dåliga hållningen och ytterligare stress på nacke och axlar som båda situationerna ger i överflöd.

Spänningshuvudvärk är dock inte bara begränsad till nacke och ryggrad och kan uppstå om någon deltar i långa sessioner för att knyta i käken eller till och med anstränga ögonen.

Lågt förebyggande

Så hur blir vi av med dessa irriterande spänningshuvudvärk?

Det korta svaret är att sluta göra saker som skapar spänningar i kroppen - slappna av, slappna av, läs en bok.

Men verkligheten är naturligtvis att det egentligen inte är så enkelt att bara sluta göra de saker vi gör dagligen, särskilt när dessa aktiviteter involverar våra karriärer.

Så vad är lösningen här?

Regelbunden viloläge

LushDream™ - Smart kudde

Nyckeln till att hjälpa till med spänningen är att i huvudsak maximera tiden på dagen där vi för det mesta inte gör någonting.

Den tiden är, du gissade det, när vi sover.

Att hålla nacken, axlarna, ryggraden och höfterna i bättre positioner under långa sömnperioder kan vara en enorm metod för att förhindra långvariga effekter av kontinuerlig huvudvärk och hjälpa till med dagens vanliga värk och smärtor.

Med hjälp av vår LushDream™ - Smart kudde har det aldrig varit lättare att hålla nacken och axlarna i ett mer avslappnat tillstånd, vilket är speciellt utformat för att stödja nacke och ryggrad, hålla dem rätt inriktade och spänningsfria hela natten .

Ännu bättre kan vår LushDream™ - knäkudde också hjälpa till och hålla underkroppen och knäna rätt inriktade för de som gillar att sova på sidorna.

Att hålla dig själv spänningsfri på natten är avgörande om du upptäcker att du vaknar med ont i huvudet på morgonen.

Så håll huvudvärken borta med vårt utbud av sovhjälpmedel och tillbehör. Ta en titt på hela samlingen här.

Sök

z