Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Vad din sömnposition säger om din personlighet

  • 2 min read

 

Vi kommunicerar ofta mer med våra kroppar än med ord. Detta gäller också när vi sover! Oavsett om du är en rygg-, mage- eller sidosovare kan din viloposition säga mycket om din personlighet.

Låt oss gå igenom alla sovande ställningar och se vad de säger om dig!

Fostrets sovställning

Detta är den vanligaste sovpositionen, särskilt bland kvinnor.

Att krulla sig som en baby speglar behovet av säkerhet och skydd. Människor som sover i denna position är känsliga men gillar inte att visa det. De sätter ofta upp väggar för att förhindra att människor skadar dem. De kan vara ganska blyga först, men när de väl värms upp för någon är de vänliga och personliga.

Vill du ta din vila till nästa nivå? Testa vår LushDream™ - knäkudde, designad för sidosovare som du.

 

Vad din sömnposition säger om din personlighet

 

 

Logga hållning

Människor som sover på sidan med benen raka och armarna vid sidorna är avslappnade och har en magnetisk personlighet. De är festens liv och tenderar att lita på alla de träffar. Detta kan få dem att verka lite lättlätta ibland.

Det kan finnas tillfällen när andra försöker dra nytta av sin goda natur. De måste se till att de ifrågasätter andra människors avsikter oftare.

Sov på magen

Denna sovställning är mycket mindre vanlig än sidosömn. Bukslipare är vanligtvis utåtriktade. De kan vara impulsiva och tenderar att fatta känslomässiga beslut i ögonblicket. De hatar också kritik och kan ta saker personligen. Lyckligtvis har de inte nag!

Magsväljare känner också behovet av stabilitet, så de gör allt för att undvika stressiga situationer och extremiteter.

Sov på ryggen

Detta är den bästa sovpositionen - åtminstone för din ryggrad och nacke. Människor som sover på ryggen är vanligtvis introverta och tysta. De älskar struktur och har höga standarder, vilket kan göra dem lite svåra att behaga ibland.

Deras arbete är grundligt och de sparar aldrig på kvalitet, vilket gör dem till värdefulla anställda och framgångsrika entreprenörer.

Din sovställning säger en sak eller två om din personlighet, men det säger också mycket om din hälsa. De flesta sovställningar kan skada ryggraden utan ordentligt stöd. Lyckligtvis är lösningen enklare än du tror: en smart kudde.

Vår LushDream™ - Smart kudde är en ergonomisk kudde designad för att stödja din nacke och huvud. Det främjar bättre rygginriktning och lindrar trycket, vilket hjälper dig att sova bättre hela natten.

Och även om det inte finns något sätt att ändra din sovposition (eller personlighet), kan du definitivt ändra sömnkvaliteten genom att välja rätt sömntillbehör!

 

Vad din sömnposition säger om din personlighet

Sök

z