Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Tänk smart, testa den SMARTA KUDDEN!

  • 2 min read

Hur sover du? Nya undersökningar visar att människor runtom i världen inte får tillräcklig vila i sin dagliga tillvaro, vilket leder till en mängd olika sjukdomar. Enligt CDC:s senaste upptäckter sover 1 av 3 personer mindre än sju timmar per dygn, och kvinnor sover i genomsnitt fyra till fem timmar per natt. Bara fyra till fem! Vi behöver vår vila mer än någonsin.

Vi lever i tuffa tider, och något vi alla har gemensamt är att vi efter en slitsam arbetsdag eller en lång dag i skolan längtar efter att få komma hem och sova. För ett långt, friskt och lyckligt liv är det viktigt att vi får kvalitetssömn på natten. Problemet är att vi har fel sorts kuddar! LushDream™ SMART PILLOW är lösningen för orolig sömn, nacksmärta, stela leder, huvudvärk och obehag.

Kuddens snygga, ergonomiska design ger stöd åt huvud och nacke för att ge bättre följsamhet åt ryggraden, vilket lindrar besvärligt tryck. Med sitt högkvalitativa minnesskum anpassar sig kudden efter axlarnas, nackens och huvudets form för att ge det stöd som behövs under sömnen genom att forma sig efter din kropp! den här kudden passar alla!

Vi vet att alla är unika i sin sömn, och alla sover har inte samma sovställning. Du kan ligga och sova precis hur du vill med den Smarta Kudden och ändå få fullt stöd. När du vaknar känns det som att du sovit på ett moln.

Det som gör den här kudden så speciell är att den är gjord av skönt, hudvänligt, antimikrobiskt tyg. Du kan vila bekvämt och veta att kudden är gjord av den bästa kvalitetsmaterialen. Tyget är tåligt och gjort för att hålla under lång tid framöver vilket också gör den perfekt att ta med på resor!

När barnen börjar skolan igen och vänjer sig vid ett nya sovtider är det perfekt tidsmässigt att byta till Smart Pillow. Efter en lång dag i skolan behöver ditt barn de absolut bästa sömnen.

❌ Orolig sömn

❌ Nacksmärta

❌ Stelhet

❌ Huvudvärk

Den smarta kudden är också kostnadseffektiv. Den levereras med ett maskintvättbart örngott vilket drar ner kostnaden då du inte själv behöver köpa något. Den här kudden besparar dig tid och pengar eftersom du inte behöver uppsöka läkare och stå i kö på apoteket. Det här är en investering som betalar sig flera gånger om! Se bara recensionerna.

Det finns oändligt med kuddar på marknaden, men ingen som klarar att kryssa alla rutor så som Smart Pillow. Den är verkligen ett smart val! Köp fler och spara med vår mängdrabatt. Det är vårt sätt att tala om att vi bryr oss.


✅ Känslig hud

✅ Formar sig efter kroppen

✅ Lindrar huvudvärk

✅ Hållbar

✅ Kostnadseffektiv

✅ Tvättbart örngott

✅ Avancerat stöd för ryggraden

✅ Resvänlig

Upplev härlig & vitaliserande sömn!

Våra experter har tillbringat år av forskning för att utveckla och ta fram den bästa allt-i-ett-kudden. Smart Pillow är det fantastiska resultatet!

Prova Smart Pillow idag och som tack får du 5% rabatt om det är din första beställning! Kom med i vår familj av drömmare.
Sök

z