Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Smarta kuddar, lyckliga drömmar och en god natts sömn

  • 2 min read

Föreställ dig en enkel situation. Du sover i din säng. AC-temperaturen är bekvämt inställd på 22 grader, en sval vind blåser i rummet och du börjar drömma om en romantisk stund med din partner. Mys och välbehag! Men plötsligt börjar du bli obekväm! Det är den förbannade kudden igen! De här sakerna anpassar sig aldrig rätt! Efter att ha kämpat med att rätta till kudden under natten så vaknar du upp grinig och outvilad.


Men det behöver du inte längre. Smarta kuddar är här för att bespara dig all möda. En smart kudde är inget annat än det senaste teknologiska underverket som ser till att du kan drömma de lyckligaste drömmarna och få en god natts sömn.

Med en revolutionerande ergonomisk design hjälper dessa kuddar dig att sova bättre. Och inte nog med det; de ser även till att du vaknar upp på bättre humör och i bättre tillstånd. Det låter som magi, eller hur?

Jo, det är precis det som dessa kuddar gör. Kuddarna är speciellt designade för personer med nack- och ryggsmärtor, och kan spara dig otaliga besök hos läkaren, och därmed även otaliga kronor i avgifter, läkemedel och konsultationer.

LushDream-kuddarna är gjorda med patenterad teknologi som utlovar enastående resultat. Här på LushDream så har vi alltid i åtanke att en vanlig person sover nästan en tredjedel av sitt liv. Och för något så väsentlig i våra liv så är inte medelmåttigt tillräckligt bra! Du behöver, eller borde vi kanske säga du förtjänar, inget annat än det bästa.

Och inte bara vanliga kuddar, vi erbjuder även nack- och knäkuddar. Hur kan det hjälpa dig? Jo, med vår ergonomiskt designade kudde som sitter bekvämt mellan knäna så kan du säga adjö till smärta i ischias, ländrygg, höfter och leder.

Din smärta kommer inte att hålla dig vaken om nätterna, och bra sömn som gör dig utvilad ser till att du aldrig har en tråkig stund under dagen. Nack- och knäkudden som vi erbjuder är inte bara till för att unna dig något lyxigt. Det är något som du behöver för bekväm sömn och att kunna vara glad när du är vaken.

När du kan krama en kudde som håller dig frisk, hjälper dig att sova bättre och lindrar din smärta så vet du att du har hittat ditt livs kärlek. Sluta känna smärta, sov bättre och dröm på!

Sök

z