Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Silk örngott är det ultimata tillbehöret för din skönhets sömn

  • 2 min read

 

Det kan verka som ett djärvt uttalande, men hör oss. Kuddfodral av siden är inte bara lyxöverdrag som används för att glamma upp din säng och få dig att känna dig som en DRONNING. De ger också en helt ny mening till termen "skönhetssömn". Inget mer krusigt hår på morgonen. Inga fler akneutbrott. Inga sömnrynkor. Fördelarna med att investera i en högkvalitativ sidenkuddfodral är enorma!

 

Silk örngott är det ultimata tillbehöret för din skönhets sömn

 

Här är varför silkesdukar anses vara det ultimata tillbehöret för din skönhetssömn och varför du ska köpa en till dig själv så fort som möjligt. Fördelarna med att använda en siden örngott. Innan vi förklarar varför silkesdukar är AH-MAZING för din hud och hår, låt oss bara ta en stund att uppskatta det faktum att år av forskning och utveckling har investerats i att erbjuda dig en lyxig sömnupplevelse. Ta Lushdream™ Mulberry Silke örngottsom ett exempel.

 

Silk örngott är det ultimata tillbehöret för din skönhets sömn

 

Våra sömnsexperter har tillbringat år med att skapa den ultimata kombinationen av glans, tjocklek, mjukhet och varaktighet. Denna episka örngott är tillverkad av den högkvalitativa mullbärsilken av hög kvalitet och giftfria färgämnen. Den är utformad för att skydda din hud och ditt hår! Hur fantastiskt är det?

Låt oss nu se varför du ska få din egen silkesduk.

1. Förebyggande av åldrande - Om du inte lyckas sova på ryggen hela natten, kommer en vanlig örngott att lämna märken i ditt ansikte och kan till och med orsaka rynkor i tid, särskilt runt ögonen (Yikes!). Lush Silk Pillowcase kan hjälpa till att minska friktionen, vilket innebär mindre stretching och dragning på känslig ansiktshud. Huden glider helt enkelt längs kuddytan och minskar trycket på veck.

2. Silkeslent hår, bryr dig inte! - Ibland är det värsta att vakna upp till sänghår. Hur många gånger har du bedömt situationen bara för att inse att du behöver massor av styling bara så att du kan se presentabel ut? Inte mer, säger vi! Precis som det hjälper till att hålla din hud ung, skyddar Lush Silke örngott ditt slag och skyddar håret från det trassel du brukar få när du sover på en vanlig örngott.

3.Rengörare än vanligt örngott - Silkefibrer har förmågan att transportera bort fukt, vilket förhindrar ansamling av bakterier. Vad betyder detta för dig? Först och främst betyder det att du får mindre akneutbrott och din hud kommer att hållas renare på natten. När det gäller hudvårdsrutiner på natten har vi mer goda nyheter: siden är mindre absorberande än andra material, så alla dessa serum och ansiktskrämer kommer att förbli där de hör hemma: på din hud!

Så vad säger du?

Är du redo att uppgradera din skönhetssömn med en lyxig örngott? Om så är fallet, se till att kolla in vår Lushdream™ Pure Mulberry Silke örngott - den levereras med en GRATIS silkesömnmask och 30 dagars pengarna tillbaka garanti utan frågor.

 

Silk örngott är det ultimata tillbehöret för din skönhets sömn

Sök

z