Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Låt inte fel kudde hämma gosandet!

  • 2 min read

Skaffa LUSHDREAM Love Pillow!

Det är november; du vet vad det innebär. ”Cuffingsäsongen” är här.

Det är tiden på året när vädret blir kallt och människor vill vara inne och gosa och mysa med varandra i värmen, särskilt när det är vinter och jul och kärleken hänger i luften. Möt ”cuffingsäsongen” tillsammans med vår LushDream Kärlekskudde!

LUSHDREAM Love Pillow

Låt inte kudden hindra dig från att gosa. Vi har vad du behöver.

Love Pillows unika ergonomiska design förhindrar domnande armar just när ni har det som mysigast.

Sådant tar alltid död på stämningen, eller hur?

Det som egentligen händer här är att vikten från ditt eller din partners huvud hindrar blodflödet genom att trycka mot armen, handleden eller handen.

Att behöva flytta på sig hela tiden är inte precis romantiskt, eller hur?

Tack vare den otroliga designen på vår Love Pillow kommer armen inte somna eller domna mitt under gosandet. Nu kan du lägga dig bekvämt tillrätta bredvid din partner när du ska somna eller under fredagsmyset framför Netflix. Vetenskapen har visat att hudkontakten när vi kramas frigör Oxycontin, även kallat lycko-” eller ”kärlekshormon”.

 

LUSHDREAM Love Pillow

Vad är Oxytocin?

Oxytocin är ett naturligt förekommande hormon som produceras av hypotalamus och utsöndras av den närliggande hypofysen. Enligt experter och äktenskapsrådgivare är det viktigt för intimiteten att kramas!

Studier har visat att anknytningen och närheten som uppstår när man kramas bäddar för bättre och mer tillfredsställande sex. Att mysa ihop är ett av de enklaste sätten att uppleva närhet, oavsett sexuell läggning och kön.

Även om sex är viktigt för många, är närheten välgörande på flera andra sätt!

Givetvis måste gosande inte enbart innebära en romantisk stund med din partner. Att kramas och gosa fungerar också oerhört bra för att skapa en hälsosam sovmiljö för dig och din sovpartner. Med tanke på de härliga fördelarna med oxytocin kan det sänka hjärtrytm och lindra smärta om du ligger och gosar i sängen innan du somnar!

Att ligga sked i bara 10 minuter innan du ska sova har stor positiv inverkan på dina sömnvanor och din allmänna hälsa.

Vad är det som göra Love Pillow så unik?

Den innovativa ihåliga designen längst ner i kudden motverkar att armarna domnar under sömnen, något som är den främsta orsaken till att gosandet avbryts. Den mjuka, konturerade lutningen på kuddarna ger stöd åt nacke och axlar och kan lindra spänningar och stelhet i ryggen genom att anpassa sig efter ryggen.

Love Pillow blir mjukare när det är varmt och fastare när det är kallt och anpassar sig därmed till kroppstemperaturen vilket är perfekt för alla!

Om du vill ha ytterligare ett skäl till att pröva Love Pillow, är örngottet gjort av 100% silkig naturlig bomull, så det är inget problem för den med känslig hud!

Tyget skyddar kudden från dammkvalster, husdjursepitel och annat. Vi tror att alla kan ha nytta av denna fantastiska kudde, gjord med mycket kärlek och omsorg.

Fundera över att ge bort Love Pillow i present under de kommande högtiderna!

Alla kan behöva lite kärlek.

LUSHDREAM Love Pillow

Sök

z