Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Kämpar du för att sova avslappnat och bekvämt? Testa att byta ut din kudde

  • 2 min read

Att få en god natts sömn kan vara en enorm förmån för din kropp eftersom det påverkar din livskvalitet drastiskt. God sömn får dig på bättre humör, reducerar stress och gör dig energisk och redo att ta dig an dagen.


De flesta människor vaknar upp stela i nacken eller kroppen, och känner sig trötta redan innan dagen börjat pga. otillräcklig sömn. Det finns säkert flera olika anledningar till sömnrubbningar, men har du tänkt på att din kudde kan påverka din sömnkvalitet?

Du måste därför välja rätt kudde för att få lugn och fridfull sömn. Om du inte vet hur du ska välja ut rätt kudde så är vi här för att hjälpa dig! Håll utkik efter de här funktionerna för att göra det rätta valet av kudde för dig.

Baserat på personlig preferens så behöver kudden kännas bekväm. En bekväm kudde ger dig garanterat avslappnad sömn.
Köp en kudde som håller din ryggrad i en neutral position. De flesta människor sover obekvämt eftersom ryggraden är böjd på fel sätt, vilket orsakar smärta i nacke eller rygg.
En kudde är bäst när den kan anpassa sig efter sovställningen, och forma sig efter den unika kroppsformen på användaren.

På LushDream förstår vi behovet av de tidigare nämnda funktionerna i din kudde så att du kan få den bästa sömnen varje natt. Därför strävar vi hårt efter att erbjuda kuddar av enastående kvalitet för en uppfriskande sömnupplevelse.

Vi känner till de fantastiska effekterna av en god natts sömn, och vill att du ska uppleva dem varje dag. Därför är vi fast beslutna att erbjuda dig innovativa sömnlösningar.

Om du har lidit av smärtor i nacke och rygg till följd av en obekväm sovställning så måste du prova vår Lushdream™ Smart Pillow. Det är en ortopedisk kudde som är gjord för att hålla din ryggrad i en neutral position, vilket ger dig en hälsosam sovställning.

Det är inte bara kuddar, vi har som mål att förbättra din psykiska hälsa och ditt välmående i stort med en natt av avslappnad och god sömn.

Vill du kunna krama om din partner när du sover? Oroa dig inte, checka in vår Lushdream™ Love Pillow som hjälper din partner sova smärtfritt samtidigt som ni kan njuta av fördelarna med att sova tillsammans.

Våra kuddar kommer att hjälpa dig revolutionisera din sömn och stärka dig inför den kommande dagen. Med vårt utbud av kuddar kan du säga adjö till dålig sömn och smärtor i kroppen.

Med Lushdreams utbud av kuddar kommer du att få en avslappnad natts sömn för första gången på länge!

Sök

z