Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Hur man väljer den PERFEKTA kudden för en god natts sömn

  • 3 min read

 

Om någon frågade dig "Vilken typ av kudde använder du?" du skulle antagligen rycka på axlarna och svara "Bara den här gamla kudden som jag har haft i flera år". Hoppsan. Eftersom madrasser får all uppmärksamhet som de största investeringarna som människor gör för att sova, finns det inte mycket intresse kvar för den goda kudden.

Vi är här för att ändra det!

Hur man väljer den PERFEKTA kudden för en god natts sömn

En bra kudde är lika viktigt för en god natts sömn. Om du ständigt hittar dig själv att kasta upp din kudde för att bli bekväm, eller bara vaknar med en stel nacke de flesta dagar, är det dags för en förändring. Så här väljer du den perfekta kudden för att äntligen få lite välbehövlig FoU.

Varför din kudde spelar roll

Du kanske undrar vad allt krångel handlar om och varför du behöver lägga så mycket tanke på att köpa en kudde. Svaret är enkelt. Dess huvudsyfte är att stödja en hälsosam sömnställning. Det betyder att en gammal eller lågkvalitativ kudde sannolikt kommer att sätta din ryggrad och kropp ur linje, vilket orsakar den välbekanta stelheten eller smärtan i nacken, axlarna och ryggen.

Allt det vridande och knasande leder också till sömnlöshet. Det är därför det är så viktigt att investera i en bra kudde och även byta ut den en gång vartannat år. Och nej, det är inte alltför ofta, med tanke på att du använder din kudde i cirka 2500 timmar per år!

 

Hur man väljer den PERFEKTA kudden för en god natts sömn

 

Vad ska du leta efter i en kudde?

1. Fyll

  • Syntet: Billigare än hypoallergeniska och behöver bytas ut ofta. Prisvärd, men låg kvalitet.
  • Ull: Naturligtvis hypoallergen och hjälper till att reglera kroppstemperaturen under vintern och sommaren. Dessa kuddar är ganska fasta, så de passar inte alla.
  • Bomull: I likhet med ullkuddar är dessa också allergivänliga men tenderar att vara platta och fasta.
  • Latex: Mer på den mjukare sidan, dessa kuddar är bekväma, men håller formen - så att de inte kan "klämmas" i den position du gillar.
  • Minneskum: Det mest populära valet för personer med rygg- och nacksmärta, dessa kuddar anpassar sig efter din individuella form och fördelar vikten jämnt över ytan.

2. Forma

Vi rekommenderar att du väljer en kudde som stöder din övre rygg korrekt och vaggar din nacke. Den perfekta kudden gör att du kan sova med huvudet, nacken och axlarna i linje med ryggraden, men det känns också tillräckligt bekvämt för att du lätt ska kunna driva iväg.

3. Tyg

Helst skulle du välja en kudde gjord av högkvalitativa naturmaterial, eftersom de också är hudvänliga och har antimikrobiella egenskaper.

Inte bara förhindrar de de otäcka kuddfodralens akneutbrott, de är också ganska hållbara.

4. Sovläge

Nästan alla av oss byter viloläge hela natten. TDetta gör att hitta den perfekta kudden ännu svårare eftersom varje position kräver en annan typ av kudde. Till exempel kan ryggslipare föredra en mjuk, platt kudde, där sidoslipare kan behöva en fast, tjock kudde för stöd. Om det verkar vara mycket att ta in, koppla av!

Vi är stolta över att säga att vår LushDream™ Smart Kudde markerar alla rätt lådor tack vare sin patenterade design! LushDream™ Smart Kudde - söta drömmar är gjorda av DETTA

LushDream™ Smart Kudde är inte din vanliga kudde. Vårt dedikerade forsknings- och utvecklingsteam lyckades optimera krökningen för att perfekt stödja och främja hälsosam rygginriktning. Sedan finns det smarta minneskummet, som anpassar sig till formen på dina axlar, nacke och huvud för att ge komfort och stöd medan du sover.

 

Hur man väljer den PERFEKTA kudden för en god natts sömn

 

Här är vad vi ÄLSKAR om LushDream Smart Kudde:

  • Det erbjuder fantastiskt ryggstöd tack vare kilförlängning, livmoderhalskontur och centrumhålighet.
  • Den är gjord av material av högsta kvalitet som är hudvänliga och har antimikrobiella egenskaper.
  • Den var utformad för att stödja alla sovlägen.

Skriv upp mig! du säger? Beställ bara vår supersmarta kudde idag så skickar vi den på ditt sätt så fort som möjligt. I slutet av dagen kan rätt kudde verkligen ta ditt sömnspel till nästa nivå. Och tänk bara på det här: hur lyckliga är vi att det finns team av forskare där ute som arbetar oändliga timmar så att vi kan få ett ordentligt ögonblick?

Vilken tid att leva i!

Hur man väljer den perfekta kudden för en god natts sömn

En högkvalitativ kudde är nödvändig för en god natts sömn. Här är vår kompletta guide för att välja PERFEKTA kudde och äntligen sova som en bebis.

 

 

 

 

Sök

z