Förseningar i leverans kan förekomma pga COVID-19

z Sök

Här är varför du måste börja använda en sömnmask

  • 2 min read

 

Om du tillbringar dina dagar med att kasta, vända och dina dagar jag en oproduktiv sömnig dis, är du inte ensam. De flesta människor kämpar med sömn någon gång under livet på grund av olika orsaker som stress, dålig sömnhygien, ångest eller överstimulering. Vi har dock några goda nyheter.

Även om det inte finns något magiskt botemedel mot sömnlöshet kan en enkel förändring i din sömnklädnad göra hela skickligheten.

Vi pratar om sömnmasker!

 

Här är varför du måste börja använda en sömnmask

 

Om du inte har för vana att bära en sömnmask när du träffar lakan, måste det ändras så fort som möjligt. Här är varför.

Varför sömnmasker gör hela skillnaden. En sömnmask är inte bara ett modeuttalande - det är också en av de enklaste lösningarna för att få mer ögon. Allt har att göra med kroppsklockan (dygnsrytmen), som berättar för din kropp när det är dags att sova och beror starkt på mängden ljus i miljön. Så när du utsätts för mycket ljus (ja, från skärmar också), undertrycker din kroppsklocka sömnrelaterade kemikalier, inklusive melatonin. Jag motsatt ände, när det är mörkt, producerar din kropp mer av dessa kemikalier som hjälper dig att glida iväg.

Eftersom vi ständigt utsätts för skärmbelysning från telefoner, bärbara datorer, TV-apparater och så vidare är det inte konstigt att sömn har blivit en så svårfångad strävan. Och när vi äntligen lägger telefonen sidan sidan och stänger av ljuset för att vila, finns det fortfarande mycket ljus i miljön, särskilt i städer. Dessa gatubelysning kanske inte verkar vara en stor sak, men de säger tills din kropp att hålla sig vaken. Det är där sömnmasker kommer in.

 

Här är varför du måste börja använda en sömnmask

 

Genom att blockera allt omgivande ljus kan de hjälpa dig att komma in i viloläge snabbare. De använder dig också att sova hela natten. Fångsten?

Du måste skaffa dig en bra sömnmask som passar ditt ansikte och är gjord av ett mjukt tyg som inte irriterar huden. En extra fördel: sömnmasker förhindrar rynkor. Förutom att hjälpa dig att fånga några Z: ar förhindrar en sömnmask av god kvalitet också mycket fruktade rynkor från att bildas runt ögonen. Detta beror på att de hindrar dig från att kisa in eller omedvetet gnugga dina ögon i sömnen. Nu kallar vi Skönhetssömn! Talar om vilka...

LushDream™ Sovmask för oavbruten skönhetssömn. Om du någonsin har använt den sovmask du får i ett flygplan förstår du varför det är viktigt att köpa en högkvalitativ för sänggåendet. Du vill inte ha en mask som kanns grov på huden eller som gnuggar bort alla dyra hudvårdsprodukter du tar på dig före sängar, eller hur?

Vår LushDream™ Sovmask är designad med den höga kvaliteten (6A) långfibers mullbärssilke. Det är den ultimata kombinationen av glans, tjocklek, mjukhet och hållbarhet! Vi valde sedan sedan att det är betydligt mindre absorberande än annat material, så det kan hjälpa till att hålla din hud fukt. Det känns också fantastiskt! Om du är bäst vår LushDream sidenmask, glöm inte att titta på vår populära LushDream siden örngott också - det är som att få en skönhetsbehandling varje natt, i 6-8 timmar medan du sover!

Här är varför du måste börja använda en sömnmask

Om du är en dålig sovhytt kan denna enkla förändring i din sömnklädnad göra hela skickligheten. Här är varför du bör börja bära en sömnmask.

 

Här är varför du måste börja använda en sömnmask

 

 

Sök

z